Back in business

Nu är det färdigbehandlat, mitt ärende på AFA. Nu ska jag få en utbetalning om ca tre dagar. Jag är mycket nöjd med summan å nu är jag tillbaka ekonomiskt där jag var innan jag bröt foten. Det känns så himla bra. Framförallt när jag inte jobbar heltid längre å måste nästan välja om jag ska unna mej nåt eller lägga undan.

…fast de här ska iallafall läggas undan, men sen behöver jag inte spara mer… spara1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s