Sol å fläskvolanger

Idag är det vackert väder. Det blir nog en promenix. Kanske inte så lång eftersom Håkan vill prova hänga med, men dock en promenix. Jag får väl gå en gång till lite senare, så jag får lite ordentligare motion.
Jag gick hem från jobbet igår, men inte onsdag-torsdag, för då kom Håkan å hämtade mej p.g.a smärta i fötter å yrsnö, å fastän jag fått ihop över 12000 steg så känns det för lite, så jag vill nog passa på nu i helgen oxå när det är så soligt å fint.

DSC_0049

Jag vet inte om jag gått ner mer i vikt, har inte vägt mej på ett tag å nu litar jag inte på vågen heller då Håkan har varit på undersökning å väger inte alls som min våg visar. Då är det lika bra att strunta i den å se på omfånget istället å där känner jag att jag blir mindre å mindre. Mina fläskvolanger är snart ett minne blott. Det är jag så himla glad för.
Trots det äter jag vad jag vill. Vi har till å med brutit nyårslöftet å ätit godis utan nån högtidsdag. Vi har hittat på saker att fira så det inte ska kännas som att vi fuskar biggrin
Till frukost hade jag chokladkulor med mjölk. Inte det nyttigaste, men gott å det är fibrer i dessa så inte helt fel ändå. Överflödiga kalorier går jag bort. Perfekt!

DSC_0048 (2)

…däremot har jag inte ätit några kakor som jag åt dagligen förut…det är ju ett plus i kanten…  bigsmile_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s