Feberfrossa utan feber

Efter jag hade skrivit mitt sista inlägg igår satt jag å kollade på nätet en liten stund, men kände att jag blev så himla trött. Med hängiga ögonlock å värk i benen reste jag mej upp å skulle fixa mej i ordning för sängen. Å så började jag frysa. Jag fick sån frossa. Det kändes som feberfrossa, men jag tror inte att jag hade det, åtminstone om jag ska lita på termometern, som jag förövrigt inte förstod mej på, så jag kanske inte ens kollade tempen.
Jag vet inte…

Iallafall så gick jag å la mej å huttrade under täcket, men det slutade med att jag fick stiga upp å ta en alvedon å sätta på mej mina rosa reebokbrallor å en munkjacka. Till slut somnade jag å vaknade igen 00:10 å hade då inte bara boiling feet, som jag brukar kalla det, utan det var mer frying body. Men det var bara att ta av sej å sen somnade jag om igen.

Idag mår jag hyfsat, bortsett från aningens huvudvärk, kapseln verkar inte sitta kvar, men jag känner av stället när jag sväljer ändå, kanske för att det suttit nåt där.
Slutet gott allting gott!

…det var därför Håkan var lite arg på mej igår, för han blev orolig å trodde att jag fick frossa p.g.a kapseln…  fniss

2 thoughts on “Feberfrossa utan feber

Leave a Reply