Himmelsbild igen

Så himla vacker himmel. Som den finaste tavla. Jag blir så fascinerad å måste bara ta en bild. Sen att ni oxå måste ta del av den är inget jag känner mej särskilt ångerfull för. Eller jo, ibland ber jag ju om ursäkt om det känns lite tjatigt, men det är bara halvhjärtat, förstår ni, för jag vill ha fina himmelsbilder i min blogg.
Men det måste väl gillas av alla? Eller?

DSC_0153 (2)

…snart är det läggdags…det är bara att göra kväller…nattinatti… smileys-schlafen-802955

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s