Nytt schema

Ja, jisses vad tiden går fort, hörrni! Jag betalade räkningar för nån dag sen å jag får ju hyresavierna kvartalsvis å nu är det bara mars-hyran kvar av dem. Jag brukar alltid tänka att när jag har betalat den så börjar det bli vår. Därefter går det så himla fort! Plötsligt är det bara sommar.

Nu har jag arbetat varje vecka sen mitten av augusti. Inte haft en enda arbetslös dag. Knappt nån ledig dag heller, för denna julen hade inte mycket av den varan att bjuda på. Imorgon börjar jag på ett nytt schema å en sak som är så roligt är att jag ska tillbaka till SVT, där jag var för längesen, typ åtta år sen nånting, när jag jobbade åt min före detta arbetsgivare. Jag har varit där ett par gånger redan å de var så glada att se mej igen å jag fick till å med en kram av en av dem. Så himla kul! Det blir som förr i tiden, med Roger Nordin i hörlurarna på rixmorronzoo också. Härligt!
Sen har jag en massa nya ställen som jag blev visad i fredags så nu är det bara att komma ihåg allt. Men det brukar inte vara några problem. De här ställena är inte så stora å är det nåt så är ju inte jag den som är buskablyg, så jag vågar fråga.
Det här schemat kommer jag ha till å med mars månad, till att börja med, så får vi se sen om det blir längre eller inte. Ca 30 tim/vecka grundschema, sen blir jag säkert tillfrågad om jag kan ta nåt mer ifall det är många sjuka, men för mej är det ju alldeles tillräckligt så där. Å allt är inne i stan. Helt perfekt!

…det kommer bli en bra vår detta…får se hur jag gör med sommaren, om jag jobbar eller inte… m1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s