Sockorna

Nu sitter ni säkert å undrar hur det gick med sockorna jag skulle sticka. Ni vet ju att jag färdigställde Håkans, de har jag ju visat, men jag sa ju att jag skulle få ett par också. Å jodå, jag höll mitt ord. Snabbt stickade jag ett par till mej å de har ju varit färdiga länge, men har inte kommit ihåg att visa.

dsc_0265

Så nu har vi varsitt nästan likadant par. Håkans är gråmelerade med brunmelerad häl å ränder å jag har tvärtom.

dsc_0267

…fina å varma är de…  m1

I’ve been knitting socks for myself and Håkan. Warm and cozy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s