Söndagsbestyr

Denna söndagen snöade det lite lätt. Håkan åkte hem till sitt å jag höjde radion å satte igång att feja här hemma. Nån promenad blev det inte igår å antagligen inte idag heller. Igår låg jag mest hela dagen. Jag fick sån där el-massage på axlarna i fredags å mådde inte så bra på lördagen. Ont, ont, ont å yrsel kan sammanfatta den, så jag klev inte ens ur pyjamasen.
Idag mår jag bättre, om än jag vaknade med huvudvärk, men efter att ha stretchat lite utemellanåt så har det äntligen släppt. Så jag hade kunnat gå en uppfriskande promenad, men jag tror jag hoppar det ändå. Jag får ju så mycket motion på jobbet så nån vilodag i veckan kan man unna sej. Jag går ju mellan 13000-20000 steg å det är alldeles tillräckligt, tycker jag.

dsc_0203

Nu har jag rena å fina golv istället å det ger ju också lite motion, att städa. Bara man inte sitter still hela dagen. Har gått ner lite i vikt också. Nu väger jag 62 kg. Ska fortsätta ner till 58 kg till att börja med, sen får vi se om jag kommer ända ner till 56, men det är inget måste. Vid 58 kommer jag i alla mina kläder å det var ju målet. Så det är alltså bara fyra kilo kvar. Det kommer gå hur bra som helst. Nemas problemas!

dsc_0208

…säkert inga problem att nå 56 kg heller…bara man bestämmer sej…  gla_thumb

It’s snowing outside and I’m cleaning my house.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s