En till julklapp

Hej allihopa å god fortsättning på det nya året!
Jag har just suttit å beställt en till julklapp. Vi fick ett presentkort från jobbet på ett värde av 360 kr som man fick välja själv vad man vill ha. Det finns massor att välja på. Köksprylar, sängkläder, tofflor, träningskläder + redskap, plädar, lyktor, olika delikatesser, smycken…det finns hur mycket som helst.

imgp2667

Jag valde en kockkniv. Mina knivar är så gamla å börjar vara nerslipade så jag behöver faktiskt en ny, men hur kul är det att gå å köpa en kniv för flera hundra? Det blir ju aldrig att man gör det, så nu passade jag på när jag får en i julklapp.

santokukniv

…tänk så kul att laga mat sen när man har en ny, vass kniv…  gla_thumb

2 reaktioner till “En till julklapp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s