Liten tjyvstart

Jag köpte en ny julduk idag till sovrummet, men eftersom det inte är nåt julmotiv så kan jag ha den i hallen sen, efter jul. Passar ju jättebra där.

dsc_0171

Å så har jag köpt pappersstjärnor för lampfot, för nån vecka sen, som jag har satt på mina gamla lampor som jag hade på sängborden, de med vit, fyrkantig skärm. Men jag har inte tänt dem ännu. Det får vänta till advent.

dsc_0170

Däremot har jag tänt ljusslingan med röda stjärnor. Det kunde jag inte låta bli. Å tagit fram julkuddarna, som egentligen inte heller har nåt julmotiv, men de är rödvita så det blir juligt för mej. Det är inte för tidigt, det är ju inga adventsgrejor eller tomtar, så det får man ha lite tidigare än det andra.

dsc_0168

…jo, jag ska minska kuddantalet…nästa gång jag bäddar rent ska jag göra lite annorlunda…  bigtongue_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s