Fönsterbräda

Vi har snickrat ihop en fönsterbräda till farstun. Det blir bara en, för vi kan inte ha i alla fönster då det antingen är möbler eller en frys i vägen, så det får bli bara i ett fönster. Jag ritade å Håkan snickrade å nu har jag påbörjat målningen. Grundat undersidan ett varv, sen ska det målas ett varv med snickerifärg å sen samma sak på framsidan som går ännu snabbare eftersom det bara är en plan yta som ska målas. Sen skruvas den på plats å mina pellisar som är hemma i stan får flytta hit ut under sommaren.

DSC_0598 (2)

…tror det blir jättefint…  mys

2 reaktioner till “Fönsterbräda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s