Rhododendron

Nu blommar Germanian också å Red Jack har börjat visa lite rött i sina knoppar så den är också på G. Vi har köpt Rhododendronjord så nu ska de få komma i större krukor snart. Vi åker väl tillbaka till Håkan på torsdag eftermiddag när han slutar jobbet. Måste sätta potatisen också, den börjar växa här i krukan där jag förgrott dem.

 DSC_0293

Vi ska också så lite kyndel, för vi hade slut på det nu till kyndelsmässoafton, men till nästa år kommer vi ha på lager. Nej, jag skojar så klart, det är nämligen så här att jag gillar bara en sorts pizzakrydda å det är den med oregano å kyndel. Alla butiker saluför inte märket med den blandningen utan en med oregano, mejram å basilika. Inte lika gott om ni frågar mej å jag är jättetjurig när det kommer till det. Alltså vill jag blanda min egen pizzakrydda, vilket jag gjort förut för massor med år sen med jättebra resultat, men numera finns inte kyndel att få tag på i butikerna. Oregano finns i stora burkar, men inte kyndel. Jaha, då får jag väl odla min egen kyndel då för ini he… Fröna är införskaffade å det är bara att så dem.

DSC_0296 (2)

…vad vi har pizzakryddan till?…varma mackor så klart…den paulastinska nationalrätten…  happy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s