Framsidan färdig

Nu är det färdigräfsat på framsidan. Jag tog närmast altanen, väggar å under buskar för hand å körde iväg med skottkärran, sen tog Håkan resten med gräsklipparen som har en uppsamlare. Men först körde han ett varv med en sån där mossrivare eller vad det heter. Det blev riktigt bra, det är så rent å fint när det inte är en massa döda löv överallt å gräsmattan såg genast mycket grönare ut.

I rabatten mot väggen ska vi fylla på med mer täckbark, så även på baksidan vid altanen. Det är nästan ingen kvar alls så det är hög tid för det å behöver inte köpas heller, för Håkan har flera säckar sen tidigare. Det ska vi göra i helgen.

Mopederna å cyklarna å allt har fått komma ut, för Håkan ska göra lite ändringar i bodan å måste kunna komma in med traktorn. Sen åkte vi en sväng in till stan för att hämta rhododendrona, som vi glömde hemma, å handla lite.

När vi kom tillbaka åt vi middag, frukostkorv å stuvade makaroner. Därefter tog Håkan segwayen upp till vägen, slängde sopor å sen byggde han ihop det lilla växthuset medan jag, så ansvarsfullt, satt å tyngde ner gungsängen som blitt lite sned å bågnade något efter vinterförvaring. Mycket viktigt att den hänger till sej rakt å fint  smile_sarcastic

Valle & Vilma springer lyckliga in å ut hela tiden, bara för att de kan.

…jorå, nog fick vi en hel del gjort idag med…det har varit en riktigt fin dag…  m1

2 reaktioner på ”Framsidan färdig

  1. Supernice dag måste jag säga och det heter inte mossrivare utan vertikalskärare , nykrattad och hela köret så vart gräsmattan nästan helgrön. Nu kan vi odla ” the hole shebang” så vi blir självförsörjande på alla sorters grödor som man kan tänka sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s