Kämpar än

Kämpar fortfarande med min allergi eller vad det nu kan vara. Jag har fått antihistamintabletter idag å en salva som heter Noviform, men det har då inte gjort nån verkan än så länge, så det kanske inte är allergi då.

20160324_094156 (2)

Det kommer å går. Kan vara bra i ett par dagar för att sen komma tillbaka, ännu lite aggressivare. Jag har inte varit till läkaren, jag ringde bara tidigare å rådfrågade. Jag vet att jag borde gå å få det undersökt, men jag har ingen lust så jag väntar ett tag till. Tills vovven är hemma å jag kan komma å gå som jag vill.

20160324_103706 (3)

…vacker som en dag…  happy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s