Två till pellisar

Det bidde två till pellisar. Jag toppade den tredje, som inte var så hög när jag toppade de andra två, idag samt att jag klippte ner en av de andra en gång till. Den hade redan förgrenat sej, det är den innersta med flera små blad, men jag tyckte den var så hög så jag kapade lite till å har lämnat tre blad kvar på stjälken. Snart har den förgrenat sej igen, det går jättefort, å blir en fin, frodig pelargon.

DSC_0877[1]

…jag vet, många blommor blir det, men får trycka ihop dem nånstans…  happy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s