Fortsatt sjukskriven

Idag ringde jag till ortopeden å frågade om de kan förlänga min sjukskrivning eller om jag måste gå till en ny läkare för att göra det. Det behövde jag inte. Tur det, för jag vet faktiskt inte om jag hade orkat åka å sitta i ett väntrum igen. Jag klarar ju mej ändå. Men nu blev jag sjukskriven i alla fall fram till fjortonde februari, så det var ju bra.

Jag ska köra på med mina övningar här hemma. Ska jag vara ärlig har jag inte gjort en enda idag, men kvällen är ung, jag hinner. Jag ska inte tillbaka till sjukgymnasten förrän den åttonde februari, så det är inget hon kommer märka iallafall om jag hoppar över nån gång.
De är ju lite smärtsamma, som ni kanske förstår, så det är inget man direkt ser fram emot. Men de måste göras för att man ska bli lika rörlig som innan å ju förr desto bättre. Jag ska ju inte plåga mej utan göra dem så försiktigt jag kan, bara jag börjar så blir det bättre efter några repetitioner.

20160127_162248[1]

…två gånger om dagen ska jag göra dem…det kommer gå alldeles strålande…  bigwink

2 reaktioner på ”Fortsatt sjukskriven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s