Lite somrigare

Julen är ju bortstädad, men jag har inte bäddat rent förrän idag. Lite nytt har jag lagt fram, som jag köpte redan i somras på IKEA, det randiga kuddfodralet som är till vänster å en ny pläd.

Å alla saker som var innan har hittat tillbaka på hyllan. Det känns så somrigt med rosa å turkost. Nu längtar jag bara till jag får nytt golv å nya garderober å möbler därinne så blir det ännu finare. Ett elementskydd ska snickras dit in också. Men det blir inte förrän till sommarn då det är varmare i snickerboa.

Kuddfodralet som jag köpte på MIO har också hamnat i soffan. Riktigt snygg var den, även om texten på den inte passar på en kudde egentligen. Hade jag sett det i butiken hade jag nog inte köpt den. Jag menar, handgjorda smörgåsar passar väl bättre som en reklamtavla i köket…? Nåja, om man inte läser vad som står så är den jättesnygg.

DSC_0570[1]

…skönt på sätt å vis att julen är över…nu går det fort mot ljusare tider…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s