Inget bus i tomma hus?

fullfartmothelgen

Jaha, så var det fredag igen å här sitter jag vid datorn å har läst bloggar, kollat facebook – jo jag aktiverade den igen, jag fick så mycket klagomål på att jag stängt ner den – å har inte gjort så mycket som egentligen är värt att blogga om. Å så gör jag det ändå.

Eftersom det är Halloween så unnar vi oss en massa godis denna helgen. Gott! När vi låg där i varsitt soffhörn, med filtarna på å man börjar känna att ögonlocken blir tyngre å tyngre, så ringer det på dörren. ”Nää”, sa jag till Håkan, ”kommer de redan!” Jag tänkte förstås på Bus-eller-godis-ungarna. Håkan nickade menande.

Jag gick inte å öppnade. Jag låg alldeles för skönt för att några godissugna ungar ska få mej att kliva upp. Så…vi får se om de kommer igen imorron, då vi för övrigt kommer vara hemma hos Håkan å måla sista varvet på min fönsterbrädelementskyddsbänk, annars får vi äta det godiset också. Håhåjajaaa! Håkan tycker att vi ska ta med det till ranchen ifall att det ringer på där, så det får väl bli så.

IMGP1798

…tur att jag inte har nån ”ingen-reklam-skylt” på nya dörren…

(Fast man kan ju inte busa med nån som inte är hemma.)

smile_thinking

(Eller inte verkar vara hemma.)

2 reaktioner på ”Inget bus i tomma hus?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s