Bus eller godis

Nu är det ju Halloween till helgen, fast den ska ju egentligen inte sammanfalla med allhelgonahelgen, men nu gör den ju det i alla fall. De brukar inte vara å ringa på min dörr, men de gjorde ju det här nåt år, om det var förra vet jag inte, å jag hade ju inget godis eller nånting att dela ut, så då rev dem ett litet hörn på min ”ingen-reklam”-skylt, därför vågar jag inte annat än att ha godis i år, utifall att de ringer på.

DSC_0304[1]

Köpte vanliga lördagsgodispåsar å lite kexchoklad å plopp som jag satte i hemgjorda spökpåsar  lol2

DSC_0305[1]

Hur tjusiga? Eller jag menar skrämmande!

DSC_0307[1]

…nu kan de komma när de vill, nu är jag redo…mohahahahhaaaa…mort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s