Ansökningsblankett

Nu har jag fyllt i ansökningsblanketten, men var tvungen beställa avgångsbetygen från grundskolan, för jag hade bara terminsbetyget kvar. Har alltid trott att det var det som var mitt slutbetyg, men det var det visst inte såg jag. Nu är jag ju nervös över hur det ser ut. Har ju inget minne av det. När såg jag det senast? Har jag kanske slängt det på en gång för att det var så dåligt? Varför har jag det inte kvar? Är terminsbetyget bättre å därför sparat? I så fall ser det inte så jättebra ut. Då ser gymnasiebetygen bättre ut. Tack å lov för det! Kanske det som räknas med tanke på min aktningsfulla ålder.

DSC_0282[1]

…snälla, låt mej få studera…bevilja min ansökan…pretty please…  smileys-praying-820668

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s