Första oktober

Så blev det oktober. Hösten är här på allvar. Träden är gula, röda å orangea, det vill säga de som har löven kvar, en del har fällt dem redan å står nakna inför den stundande vintern.
På söndag är det kanelbullens dag. Det måste ju absolut firas, men inte att vi bakar själva här på ranchen, utan vi åker hem till min gata i stan å renoverar mitt lilla residens, så då får vi helt enkelt gå ner på lill-Konsum å köpa färska bullar från bake offen. Det blir ju gott till kafferasten.

20151001_162148[1]

Oktober är ju också bröstcancerfondens månad. Då får man köpa de rosa sjokeladbollarna igen. Det är det bästa med hela grejen. Fast sjokeladbollar har jag ju redan köpt. Har tjuvtränat lite på sjokeladbollsätning. Har faktiskt ätit en alldeles nyss. Jag tar en varje dag. Bara en. Lite gott får man unna sej. Annars har det varit lite snålt på den fronten. Bortsett från äppelpajen jag gjorde. Men det går bra. Är ganska sugen, men jag försmäktar inte å dör på kuppen, utan vi får våra ostskivor å ölkorv på kvällskvisten när vi ska Netflixa å det duger alldeles utmärkt som surrogat faktiskt.

20151001_162204-1

…jisses, tiden går så fort…redan oktober!…snart får jag julpynta…  bigtongue_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s