Höstmorgon

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon. Jag steg inte upp förrän klockan slagit nio. Det var så skönt! Det är en av mina favvosysslor – att sova. Håkan har dragit iväg för att hämta en van som han köpte i förrgår. Mercabussen ska han väl göra sej av med. Den är så dyr i skatt å vanen blir skattebefriad snart så då blir den mycket billigare att äga.

Det är soligt å fint ute, vet inte riktigt hur varmt, men Valle är inte särskilt sugen på att gå ut.

DSC_1384[1]

Han ligger där på laptopväskan, som nu har blivit hans liggplats så vi kan inte ta bort den, då får vi onda ögat…eller snarare hur-kan-ni-göra-så-här-mot-mej-minen. Så även om det inte är särskilt estetiskt låter vi väskan ligga kvar.

DSC_1385[1]

När det kommer till Vilma så är hon mer sugen på att gå ut, men ränner in efter en liten stund bara. Jag vet inte vad det beror på, för jag kan inte tänka mej att de fryser i sina pälsar i alla fall. Inte heller tror jag att det är för att vi inte är ute med dem, för det är inte alltid vi är det på sommaren heller, men inte kommer de in då, mer än Valle när han måste få berätta nåt som händer där ute å jag, som inte fattar ett jota av hans jamande, svarar kanske nåt helt tokigt på det han säger, så han vänder å går ut igen.

 DSC_1388[1]

…ja, det börjar närma sej att de hellre är inne å vi kan åka till stan å fixa mitt lilla residens…

…god morgon le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s