Kom just på

Har ju glömt berätta att jag var på ap-träff i tisdags. Det handlade mest om att vi har tappat ssab å nån annan kommer att ta vid här i januari. Vilka det är har vi inte fått veta, men får väl det ifall de vill ha kvar personalen. De brukar vilja det då det är allra enklast, mindre att tänka på för dem.

Så vi får se om jag fortsätter här eller hur det blir. Men först ska jag ju ta ut all min sparade ledighet. Å det ser jag fram emot.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s