Midsommardagen

Idag har vi varit hemma på min gata i stan å tapetserat hallen. Äntligen är det klart! Fast dörrfoder å golvlisterna ska målas å sättas upp så jag har inte städat å fixat till där än, utan gör det en annan dag när det är sämre väder. Valle & Vilma måste ju få vara ute nu när det är fint, så vi skyndade tillbaka så fort vi kunde.

Därför var det ju extra skönt att vi hade färdigt kött som bara var att värma upp från igår. Fick slänga in ett par potatisterriner i ugnen å göra lite sås bara. Sen in med köttet å haloumin i eftervärmen å därefter var det bara att smörja kråset.
Av tårtan fanns det oxå kvar lite, så det bidde det till efterrätt med kaffe.

20150620_162709[1]

…ååh, helt underbart att tapeterna är uppe, nu är det bara det roliga kvar…det blir sååå fint!…

2 thoughts on “Midsommardagen

  1. Skönt som tusan att tapetseringen gick smidigt, och vart jä-igt nice också, då ska golvet in nästa gåmg

Leave a Reply