Snart sängen

sov7

Nu är det läggdax å imorron börjar en ny arbetsvecka. Den näst sista innan semestern. Känns riktigt bra.
Det har varit regnigt idag med. Vi fick besök av lilla storasyster med make, men ma&pa valde att stanna hemma, för det är bättre att komma när det är fint väder så man kan sitta ute, för han har så besvärligt att ta sej in å ut när vi inte har nån rullstolsramp ens. Men vi hade så trevligt ändå.
När vi kom hem jobbade vi lite med väggen i hallen, så nu är det inte mycket kvar. Visst, det ska läggas å målas golv oxå, men det går nog rätt så fort när man väl får sätta igång med det. Å då är det ju det roliga kvar. När man börjar se hur fint det kommer bli. Får se om vi gör helt klart nästa helg. Då får det regna bäst det vill, känns bättre att vara inomhus å jobba då.

…men nu ska jag göra mej klar för sängen…nattinatti, sov så gott å dröm vackra drömmar…

 

 

nedrkning_thumb32

Leave a Reply