Två veckor räcker väl

Jag har brutit mitt godisuppehåll. Det började på Djursjukhuset när vi var å köpte specialmaten till Vilma. De hade en skål med godis å Håkan tog en å när han öppnade den å jag såg att det var citronkaramell så ville jag oxå ha. När jag väl hade den i munnen kom jag på att jag har ju godisuppehåll. Nåja, en liten citrongodis gör väl inget. Men sen på jobbet på ett av mina ställen har de alltid godis å gofika å nu senast har de haft AKO-kola. Vi har ju kollat efter det på ICA-Maxi, men inte hittat så jag frågade om det bara finns att köpa på bensinmackarna. Nejdå, det finns på Kvantum. Jaha, men så bra, då ska jag genast åka å köpa, tänkte jag…eller så inte, jag har ju godisuppehåll!

Nu satt jag i fåtöljen å tjurade för Håkan tyckte att jag ska fortsätta till jul, som jag sagt, medan han stoppar i sej godis, för han har inget uppehåll. Så såg jag den här påsen med Ahlgrens jättebilar i gröna skåpet, som vi köpte innan mitt smarta påhitt, å frågade om han hade glömt dem. Det hade han å gick genast å hämtade påsen. 

DSC_0162[1]

sur1  Screw fucking godisuppehåll, ge mej!!

Så nu har jag alltså brutit mitt försök att inte äta förrän till jul å imorron är det jag som åker till Kvantum å köper AKO-kola…å en massa annan kola…å lite annat godis oxå. Godisuppehåll kan jag ha mellan nyår å påsk…åtminstone nån vecka Nyah-Nyah

2 thoughts on “Två veckor räcker väl

Leave a Reply