Gått till buskattack

Nu har jag gått till attack mot buskarna. Brudspirean är ett minne blott. Vet inte om vi ska ta bort stubben, eller låta den vara kvar å komma upp helt nytt nästa sommar. Om det nu kommer nåt, vill säga.

IMGP0717

Sen har jag oxå gett mej på prydnadsbusken som står vid huset, vet inte vad det är för buske, inte är den särskilt tjusig heller, men den har ändå fått finnas kvar å kan ju kanske bli finare om man sköter den ordentligt. Ormbunken hade frösått sej själv under grenarna på busken å kom nu fram så den får bli större å finare. Sen tog jag tre kvistar av brudspirean å tryckte ner i jorden, där stora blombyttan stod, å hoppas att de ska rota sej å växa sej fina. Så gjorde stora storasyrran å resultatet blev just den här busken, för jag fick den nämligen. Så jag vet att det ska funka.

IMGP0718

…kanske vi får två fina brudspireor nästa sommar… le

2 thoughts on “Gått till buskattack

Leave a Reply