Det gångna året 2013

Januari började med lite ändring i hemmet, vilket ju inte är nån ovanlighet när det kommerdsc_07131_thumb imgp0672_thumb1till mej. Jag målade om mina vardagsrumsmöbler. De fick bli svarta. Nya beslag fick de oxå. Å jag älskar det! Valle fick en ny, mycket högre klätterställning, eller klösträd som en del kallar’t. Han är oxå mycket nöjd.

Februari bjöd på dop, lille Leos. Annars var denna månad lugn med lite shopping, lite träning,imgp0721 lite andra saker som förgyller vardagen, men inget särskilt hände. Det var oxå då som jag sist var sjukskriven. Får se om jag klarar ett helt år utan sjukfrånvaro. 
imgp0900

Mars var ungefär detsamma. Lite shopping, lite träning å även lite renovering. Med betoning på lite då vi bara tapetserade en fondvägg i vardagsrummet.

dsc_09011_thumbI april bokade vi en resa å nytt porslin ersatte det gamla i köksskåpet. Lite shopping som vanligt å promenader. Mycket dsc_10971_thumbgodsaker!

Maj bjöd på värmebölja. Jag fixade nytt pass å det var lite shopping å lite träning å promenader å mycket godsaker.

dsc_1143_thumbJuni bjöd på ko-utsläpp, Håkan fyllde 50 år, vi reste till London å väl imgp1125hemma fick jag en brun prick i ögat som visade sej vara en rostring efter en liten metallbit som hamnat där på nåt konstigt sätt (på Heathrow airport!). Den togs bort på Sunderby sjukhus å sen ga_thumbbotades skadan med imgp1368_thumbsalva i dagarna sju. Å det var lite shopping, träning, promenader å mycket godsaker.

Juli inleddes med en lååång, kall å regnig semester. Jag fyllde 47 år, Håkan köpte en dsc_01991_thumbfyrhjuling, jag en ny mobil. Hade även en träff med gamla skolkompisar på Hamnfestivalen, som var verkligen roligt. Å det var lite shopping å lite träning, promenader å mycket godsaker.

dsc_03281_thumbI augusti kom äntligen sommarn. Ja, den kan ha kommit lite tidigare oxå, men den kom sent omsider. Vi bytte dörrar i mitt lilla residens, målade om lite prylar å det var lite shopping å lite trädgårdsarbete, mååånga långa promenader å mycket godsaker som vanligt.


September
var då jag för andra gången i mitt liv klippte håret hos en frisör. Vi dsc_07471_thumbdsc_06731_thumbsatte in nytt dusch-set i mitt badrum. Jag var på cellprovtagning å på jobbet började jag på ett nytt ställe som sedan blev mitt eget. Jag köpte ett löpband så jag kan träna inomhus när jag vill. Å det var lite shopping å mycket träning, promenader å en massa godsaker.

Oktober hände inte så mycket mer än utgång med tjejorna, mycket shopping, lite pdsc_00541_thumbromenader å en massa godsaker.

I november beställde jag en ny soffa å det var lite annan shopping, inga promenader, men en massa godsaker!

dsc_00061_thumbSlutligen i december, denna månad, har vi tapetserat i Håkans kök, jag köpte mej en kamera ådsc_10761_thumb lite annan shopping å det har bakats kakor å ätits en massa andra godsaker å från å med nu är jag tillsvidareanställd.

Det har varit ett mycket gott år 2013 måste jag säga.

…hoppas år 2014 blir minst lika bra…  m1

2 thoughts on “Det gångna året 2013

Leave a Reply