Ännu mera golv

Nu har jag hittat några golv som jag tycker är supersnygga varje gång jag klickar fram dem. Jag vill ju ha sånt som jag reagerar positivt på mer än en gång. Då vet jag att det inte finns nån tvekan om att det är nåt jag verkligen gillar å inte bara nåt som får duga.

Det är ju viktigt med tanke på att detta inte var det billigaste golvet heller.

EI235MXLV4-2

Det här är oxå fint. Ser sådär härligt gammalt å slitet ut. Kanske blir det det?

1b

Eller det här?

2

Det här sista var ganska ljust å liknar inte alls det jag har i sovrummet, men det gör inget så länge det är samma i de andra rummen. Oxå väldigt snyggt.
Egentligen tycker jag ju att alla golv är snygga när jag väl ser dem utlagda. Det är bara när jag ska välja som jag blir så picky.

EI445PM

…ja, få se nu vilket jag väljer…det blir väl det med texten lika förbajjat… Nyah-Nyah

Leave a Reply