Godnatt å framtidsdrömmar

Med denna bild tänker jag huppe i sänga efter att ha gjort aftontoalett förstås.

DSC_0208[1]

Det blev en rätt bra dag ändå, trots att jag lidit av medelsvår uttråkning, men samtidigt ändå inte haft lust att hitta på nåt. Eller jag var väl inte mottaglig för förslag heller. Det var som att jag hamnade för djupt i tristessen, så det tog en stund att kravla sej upp.

Nejdå, jag är inte deprimerad eller nåt, jag kan bara få lite ångest av att ha sex veckors semester å inte göra nåt av det, men jag vet ju själv att det är för att vi har katt. Så jag får stå ut med att ha det så här tills jag inte längre har nån katt. För då jäklar kommer jag bara hux flux sitta på ett plan till Stockholm för ett par dagars shopping, restaurangbesök å diverse sevärdheter. Å varför inte bara dra till Danmark en solig dag? Gotland på cykelsemester? Ååååh jag längtar sååå till jag får åka å GÖRA NÅNTING! SE NÅNTING! UPPLEVA NÅNTING annat än denna förbajjade byhåla!

Förlåt!  Nyah-Nyah

2 reaktioner till “Godnatt å framtidsdrömmar

    1. hahahaa…men jag har ju mitt godis som jag tröstar mej med…inte alls bra för kroppen å hälsan, men va fan ska jag göra då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s