Underbar hämnd

Idag när H kom hem så hittade han detta hängande på min dörr. “Hämnden är ljuuuv” står det å det är min lilla storasyster som lämnat den där, för att jag köpte en onepiece till hennes äldsta dotter. Bara därför tyckte hon att jag skulle få nåt tillbaka. Det är bara det att dottern är utflyttad sen långt tillbaka å är tvåbarnsmor, så det är ju inte direkt så att jag underlättat nåt för syrran så hon måste ge nåt i gengäld, så jag förstår inte riktigt…

20130328_130859[1]

Hursomhelst så var det en alldeles underbar hämnd, för det var en lykta som jag ville vinna på facebook, men såklart jag inte gjorde. Fast nu har jag ju den iallafall.

DSC_0813[1]

Det värsta var att butiken hade glömt att skriva “hanteras varsamt” på paketet så leverantören hade ju bara slängt in paketet å det bidrog till att glaset som ska sitta på breda sidorna var trasigt. Vi får fixa nytt hos Glasmästarn å jag hoppas syrran får reducerat pris. Varför betala fullt pris för en skadad vara lixom?

…STORT tack igen käraste syster…vad ska jag ta mej till med dej?…love you   love

Leave a Reply