Onsdagsmorgon

Jag stiger upp tidigt, klockan fem för att vara exakt, tittar ut genom fönstret å det är så vackert med alldeles rosa himmel.

DSC_0778[1]

Klockan sex är det betydligt ljusare å det är så skönt att gå. Jag hade gärna gått till å från jobbet varje dag om det inte vore så förjordat långt, men till stan är det inte långt å nu när H är borta så får jag gå till vårt huvudkontor å åka till jobbet med en jobbarkompis.
Jag passerade graffittiskyltarna.

DSC_0779[1]

Luleå Hockey så klart  gla_thumb

DSC_0779

Det är vårdagjämning idag. Om en vecka är det påsk. Tiden går så fort.

DSC_0780[1]

Det börjar redan vara så ljust å sista mars börjar sommartid. Å jag längtar sååå till semestern. Tänk…i 1 ½ månad ska jag göra bara vad jag vill!

DSC_0781[1]

Härligt att promenera!

Å en sak till som är härlig är att Hs mamma har vaknat å vill hem till J-mokk. Sååå skönt! Hon är ju inte piggast i stan å lite svår att förstå, men vet hon var hon bor å vill hem så är hon nog skapligt klar i knoppen iallafall. Återstår att se om det är nåt med motoriken då. Tänk så seg hon är människan. Den typen av blödning som hon hade har många dött av bara en, hon hade fyra stycken!

…jag säger då det…jag tänker oxå bli så stark…ska ta hand om mej väl så jag blir det…

3 thoughts on “Onsdagsmorgon

  1. Det är så j-kla skönt att hon vaknat, nu får vi ta det därifrån och göra det bästa av det, får iallafall inga nybakta mjukkakor och inte blir det några morgonpromenader för henne på ett tag. Men det kommer nog så småningom tror jag.

Leave a Reply