Inget kul inlägg

Egen kuppe igen. H har åkt till Umeå, för hans mamma fick en hjärnblödning i fredags när hon fortfarande var hemma hos honom å flögs ner för operation. Nu vet ingen om hon kommer att klara det, utan man tar timme för timme å ser hur det går. Alla barnen ska vara samlade ifall det värsta skulle hända. Vi får hoppas att det inte gör det. H behöver verkligen inte nåt som stressar upp honom nu.

Får se hur länge han blir kvar där nere.

Är ledsen för deras skull.

5 thoughts on “Inget kul inlägg

  1. Men fy vad jobbigt och hemskt. Hoppas allt går bra i alla fall och inga men följer.
    Hälsa. 🙁

    1. Ja, hon har inte vaknat än så de vet inte hur illa däran hon är…men hon rör på armar å ben iallafall…de pratar med henne när de är där för att få henne att vakna, för hon hålls inte nersövd längre
      det är bara att vänta å se

Leave a Reply