Egen kuppe å sånt

Hemkommen för en liten stund sen. Ska träna styrke om en stund, måste bara få vila lite först.
Har egen kuppe tills på fredag. H får besök av sin mor, men han kommer förbi på morgonkvisten å plockar upp mej så jag får skjuts till jobbet. Det var ju snällt. Å så förväntar han sej att jag ska laga mat så han får nån lunch, för han kommer hit å äter varje dag för att Valle inte ska behöva vara ensam så länge. Det har han gjort ända sen Nalle försvann. Valle hade ju aldrig varit ensam tidigare i hela sitt liv så vi tänkte att det blir så stor omställning att vara det hela dagarna å H har ju nära från jobbet så han åker hem, förutom en dag i veckan då han å en jobbarkompis promenerar på lunchen.

Nu ska jag kolla runt lite å sen sätta igång å träna. Ha en fin kväll alla ♥

Leave a Reply