Nu har jag gjort det igen

Låtit mej luras av en försäljare att köpa nåt alldeles för dyrt som jag egentligen inte tänkt köpa alls, men jag ville ha den, för den har allt som jag vill ha i en dammsugare.

DSC_0360[1]

Den har en lååång sladd så jag slipper byta kontakt. Inte för att det nu är nån världslig sak, men ändå, det var det jag ville ha när jag köpte min. Inte fasen räckte den ändå så om jag tvättade samtidigt kunde jag inte dammsuga vardagsrummet å hela sovrummet, för sladden räckte inte till å jag kunde inte sätta i kontakten i hallen för då gick det alltid en propp, därför fick jag vänta med dammsugningen tills tvätten var klar. Det slipper jag nu.
Sen så är den tystlåten å Valle, som hatar dammsugare å springer iväg så fort jag kommit i närheten, bryr sej inte om den här alls. Han ligger kvar å tittar bara lite slött på vad jag sysslar med.
Lite andra småfinesser har den oxå som att man inte behöver ändra i munstycket från matta till golv utan det reglerar den själv. Jag slår igång hela härligheten på röret där jag håller istället för på apparaten, fast det går ju oxå ifall jag föredrar det. Motorn blir inte svagare bara för att påsen är full utan den har full styrka ändå. Dammsuger jag fast i nåt mjukt så rusar inte motorn utan den går ner å suger knappt alls tills det är åtgärdat. Å så gillar jag att slangen är klädd å att den här tar mindre plats i städskåpet än min gamla, trots att den var mindre i storlek.

DSC_0361[1]

Ja å sen är den ju en sån där som inte spyr ut något damm alls. En sån där som är bra för allergiker å astmatiker. Inte för att jag är någotdera, men det blir dammigt fort här å det beror tydligen på att min dammsugare inte varit så effektiv i filtreringen, så om det nu blir renare å mer dammfritt här så är det värt varenda krona. Ska bli kul å se.
Jag behöver inte betala förrän sista augusti å då kan jag ta det på avbetalning eller betala allt på en gång å jag satsar på det sistnämnda så har jag det ur världen å slipper dessutom räntan.

Det är väl ungefär vad jag har gjort idag, förutom ätit å sånt.

…ja jisses, jag som ALDRIG låtit mej luras såhär förut…vad blir det härnäst?…en grävmaskin?…

4 thoughts on “Nu har jag gjort det igen

    1. jo den är ju väldans bra…fast jag hade ju inte en tanke på att byta…inte just nu iallafall

Leave a Reply