Glädje & sorg

Det är med både glädje å sorg jag går till arbetet idag. Det är ju min sista dag. Igår var det lite jobbigt. Var på mitt favvoställe nummer ett å sa att det var sista gången så det bidde ett litet kramkalas å jag fick lyckönskningar i allt jag tar mej för i framtiden. Men det var två som jag inte fick säga hejdå till. Uffe å Greta. Det var synd, hade gärna pratat med dem å sagt hejdå.

DSC03071[1]DSC03070[1]

Idag har jag mina övriga favvoställen för sista gången. Blir inte riktigt lika svårt, men ändå. Det är just det där avskedet som känns så jäkla jobbigt. Allra helst igår, för jag gillar dem så mycket å de gillar mej. Men sen blir jag glad igen. Å ikväll ska jag ut å käka middag med jobbarkompisarna å det blir ju kul.
Vad jag hittar på sen blir spännande att se.

…nu dax att gå…huujedamej…vad roligt å tråkigt det är…

2 thoughts on “Glädje & sorg

Leave a Reply