Stackars lilla flicka

kissie

Oretuscherad Kissie…………………………….å retuscherad Kissie…ser inte klok ut!

Min lilla storasyster satt å läste min blogg å undrade fem fnaaa “den där Kissie” är å jag berättade att det är Sveriges största bloggare å att det beror mest på att hon har så många “haters” som måste in å kommentera hur dum i huvudet hon är, men att hon även har en å annan 11-årig beundrare.
Att hon inte är som alla andra kan ju inte hon rå för å vad hon skriver i sin blogg intresserar mej inte för fem öre, men vad som får mej att kolla hennes blogg är för att se hur hon “ser ut” idag. Hon retuscherar ju alla bilder på sej själv å jag har svårt att begripa varför hon vill se ut som hon gör i sin blogg. Vill hon verkligen det?…eller är det för att provocera å locka alla “haters” att återkomma till hennes blogg så att hon behåller titeln som Sveriges största bloggare å sina sponsorer som betalar(!)  för hennes nonsens.

…det var det sista om lillstackarn, den här bilden var mest så syrran får se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s