Nu är det helg, gapa å svälj

Äntligen fredag! Härligt med helg. Synd bara att det ska vara så förjordat kallt så man inte kan vara ute i det soliga vädret. Men snart blir det väl ändå varmare får vi hoppas. Gud vad jag ska promenera mycket när jag blir arbetslös.
Jag ändrade min uppsägning till 2011-02-28 igen å jobbar till sista mars. För när jag nu väl har bestämt mej så vill jag sluta typ NYSS.
Men jag skrev att om det krisar sej så är det bara att ringa så ställer jag upp på korta vik så länge jag inte är upptagen med annat. Å så får jag söka vik på andra ställen oxå, men inte under sommaren, för då ska jag vara ledig. Så det blir nog bra.
Egentligen har jag råd att ta ledigt helt å hållet, men jag blir så snål om sparpengarna. Jag vill ju inte använda dem till räkningar å mat. De ska jag ju ha till roligare saker. Alltså får jag hoppas på mycket vik under våren.

Nu ringde H som har smitit från jobbet tidigare, så nu måste jag springa iväg. So long  ♥

Leave a Reply