Sommartid upphör

DSC01154[1]

Kom nu ihåg allihop att ställa tillbaka klockan en timme innan ni går å lägger er. Eller att ni gör det direkt när ni vaknar imorron, men det gäller att komma ihåg det, för man blir lätt förvirrad när inga tider stämmer med tv å radio å affärernas öppettider.

Alltså när klockan är 9:00 imorron så är den bara 8:00…för er som inte ställer om den ikväll redan menar jag förstås. För alla andra är ju klockan 8:00 när ni stiger upp. Förutsatt att ni stiger upp klockan 8:00…den är ju 7:00 för de som stiger upp 7:00…asså, för att inte förvirra er ännu mer…ni stiger upp när ni stiger upp å är inte klockan tillbakadragen så är den väldigt framåt…jag menar…äsch…

Sverige har vintertid!

4 thoughts on “Sommartid upphör

  1. Ja , det var en lysande förklaring i enkla ordalag och knappt nå förvirrande alls. *fniss*:)
    Ska länka till den på facebook,så andra får se hur bra du förklarat,
    om dom har lite svårt med hur det funkar. 😀

Leave a Reply