Tillbaka igen

Nu har de fått sin vaccin å jag min efterlängtade ostburgare Skrattar
Valle är lite uttorkad så vi ska ge honom Omega3 å så ska han få prova dricka rinnande vatten istället för som nu ur mugg. Veterinären trodde att han skulle gilla det mer, men de gånger jag har haft honom vid rinnande vatten har han bara lekt å jag provade nyss, men han hoppade ned totalt ointresserad. Vad är det med honom? Varför får han inte i sej vatten? Iallafall ska vi prova i två veckor å sen återkomma å göra en hälsoundersökning. Hon tyckte att hjärtat lät bra, men det slår oerhört fort. Det sa ju förra veterinären oxå. Det kan ge högt blodtryck så det slutar väl med att han får samma "högtryckstabletter" som H  Skrattar
Skämt åsido. Vaccinet håller i tre år så nästa gång blir mars 2013. Men Valle måste som sagt tillbaka tidigare iallafall å se om han behöver nån meduxin eller nåt.
 
…nu måste H dra ur routern igen…aldrig får man va ifred…måste sluta nu…
 

Leave a Reply