Ellos here I come

Nu har vi ätit fläskfilé å potatisgratäng. Det var gott å vi e mätta å belåtna. Har även hunnit dammsuga överallt, men jag dammtorkade bara i vardagsrummet. Sen orkade jag inte mer. Nu vill jag bara sitta å titta på tv å dricka kaffe å ta en muffins, men det blir senare. Till lyxfällan. Då ska jag lyxa till det lite med gofika Ler
Tänkte sätta mej igen å se om jag hittar nå fina tröjor (eller toppar som det så trendigt heter) att beställa. Jag tänker alltid att jag kan ju shoppa på stan, men sen när jag väl är där så ids jag inte. Tycker det är roligare att köpa saker till hemmet eller nya skor. Alltså är det lika bra att kolla vad katalogerna har att erbjuda. Nånting fint måste jag väl ändå hitta. Hur svårt kan det vara?
 
…jag får låtsas att jag ska shoppa åt nån annan väldigt trendig mänska…å tvinga mej att använda det sen när det kommer…
 
*provar igen*
 

2 thoughts on “Ellos here I come

  1. Bara du inte låtsas handla åt mig, så är jag nöjd. Vi har säkert olika färgsmak, du och jag…

  2. hahaha…nä, det bidde inget den här gången heller…hittar ingenting som jag ens kan låtsas att nån vill ha =/

Leave a Reply