Eftermiddagsrapport

Nu har jag dammsugat å dammtorkat å kardat grabsen, men inte promenerat, för H slutade tidigare så jag tänkte vi kunde eventuellt gå tillsammans. Fast vi har inte kommit oss ut ännu eftersom jag var mitt i städtagen. Känns inte som att jag behöver nån motion idag, för jag dammsög sofforna ordentligt oxå å det tog musten ur mej. Nu känner jag mej bara hungrig, men orkar inte laga mat Skrattar
Fläskfilén har iofs inte hunnit tina heller så det får bli morgondagens middag. Idag blir det nog pizza å kebab. Träningen tar jag ikväll. Vi behöver ju inte komma tidigt i säng, för vi är ju lediga båda två imorrn. Skönt!
 
bild tagen med min mobil
 
Grabbarna hårar inte så mycket nu, det blir bara mindre å mindre som fastnar i kardan, men det flyger hår i solljuset ändå, men det kan som sagt ta fyra dagars städning innan man märker att det börjar minska…allra helst som jag haft min lata period alldeles tills nu. Nu får man betala för det…tackar så mycket. Nåja, när solen inte ligger på ser det jätterent ut Ler 
 
…får väl helt enkelt dra för persiennerna då…
 
(enda sättet att få båda på bild samtidigt var när Nalle satt på hemlighuset) Skrattar
 

Leave a Reply