Packar med bra-å-ha-saker utifall att

Idag ska vi ut på landet. Å stanna hela helgen. Först ska vi åka å handla. Men jag behöver iallafall inte laga nån mat, för vi ska äta biff i tomat som jag gjorde igår. Det räcker både till idag å imorrn å på söndag får vi äta pizza eller kebabtallrik som jag föredrar för tillfället. Alltså ska jag bara lata mej å det blir väl en hel del bloggande, som det blir när jag e rastlös därborta.
Jag ska ta med bok å tidningar oxå. Mina Allers hinner bilda en hel hög innan jag tar mej tid att läsa dem så jag tar en bunt med mej som tidsfördriv. Å så kan jag ju lösa korsorden som är i dem. Min stickning får oxå följa bara utifall att jag kommer mej för att sticka lite, om än jag har legat på latsidan vad gäller stickning, men det är alltid bra att ha med. Grabbarnas kam å borste kan även de packas med, för de behöver en ordentlig genomgång igen. Ska man kanske ta med å börja virka på en mössa?
Fast det slutar väl som vanligt med att jag bara sitter vid datorn eller tittar på tv hela tiden. Jag tar bara med allt det där utifall att…
 
Ha en myyysig fredagkväll alla ♥
 

Leave a Reply