Poseidon = predictable

När H kom åt vi biff med tomat som var sååå gott å så såg vi Poseidon.  (klicka å se trailer)
Den var som vilken annan Hollywoodfilm som helst. Förutsägbar så det är skrämmande.
Precis som i alla andra såna filmer är det ett gäng som ska försöka rädda sina liv. Som vanligt dör de en efter en. Som vanligt är det en som börjar bråka. Som vanligt är det en kvinna som inte vågar som de måste övertala å som vanligt vågar hon just när det nästan är försent. Som vanligt är det ett barn som sticker iväg å som vanligt måste nån riskera sitt liv för att rädda idioten. Som vanligt är det en som offrar sej själv för att rädda alla andra ( H kunde tillåmed säga vem av dem) å som vanligt hinner de som är kvar komma undan just i sista ögonblicket.
Det är löjeväckande dåligt, men trots allt  lite underhållande, fast inte ett dugg spännande å inte det minsta gripande, utan man sitter där å säger vad som komma skall å allt är bara sååå jäkla typiskt!
 
…betyg för Poseidon: 
 
*suck*
 

2 thoughts on “Poseidon = predictable

Leave a Reply