Våga vara din ålder

När jag såg Solsidan ikväll å Alex gick ut med Ove, för att han började få lite åldersnoja, så tyckte jag det kändes skitjobbigt med den höga musiken å trängseln å ölen…bläää!
Nä, tacka vet jag tv-soffan, eller fåtöljen då som jag satt i, nykter å skötsam. Kommer må hur bra som helst imorron. Behöver inte fundera på hur jag ska ta mej hem…nog för att det är nära att gå, men ändå, jag slipper gå hem barfota för att jag har så ont i fötterna av de fina, men ack så obekväma skorna. Jag slipper vara besviken om det inte nappade. Å även om det nappade så slipper jag fundera på hur jag bäst blir av med karlsloken.
 
Mycket med det där som bara känns jobbigt numera. Skönt att bara få vara gammal Ler
 
…våga vara din ålder…
 

2 thoughts on “Våga vara din ålder

  1. Du har rätt… det känns som onödigt mycket slit för att uppnå – ingenting!

Leave a Reply