Vår?

 
bild tagen med min mobil
 
Nej, nån vår har vi inte ännu här uppe. Då skulle det visst vara plusgrader sju nätter i rad å det har vi inte haft. Fnaaa, vi har ju inte ens plusgrader på dagen när solen skiner. Fast jo, på balkongen hade jag +8 när jag kom hem, men det är ju inte direkt så att snön rinner av på en kvart. Däremot har vi takdropp å fågelkvitter.
Å i trappen luktade det nybakta bullar. Mmmmmm, ljuva dofter. Tyvärr inget jag får provsmaka. Eller man kanske skulle vara lika fräck som min systerdotter när hon var liten. Gå å tigga mej nåra i en påse, tacka så mycket å börja gå upp för trappan, men återvända igen för att ringa på å be om en påse till H oxå Skrattar
 
…det hade inte varit helt fel…fast jag tror vi har kvar nåra vaniljbullar i frysen faktiskt…men det är dax att fylla på…
 
*hälsar godeftermiddag*
 

Leave a Reply