Lite senare

Idag biddere korv å stuvade makaroner till middag. Eller kanske man ska kalla det supé när man äter 19:40 på kvällskvisten. Men gott var det å mätta blev vi. Å har matback till imorrn oxå.
Nu sitter jag här med huvudvärk å har tagit två alvedon tidigare, men de har inte börjat verka ännu, ty jag har varit i farten med matlagning å diskat det som ska diskas för hand.
Har även hunnit dammsuga. Å plockat ur å i diskmaskinen. Plockat kläder från fåtöljen har jag oxå så nu ser man lite mer av den, men det är ju mina fleecetröjor kvar. Vet inte riktigt vad jag ska göra av dem. Kanske man skulle snöra dem oxå i tvätten om än det inte känns som att de behöver det. För de är ju inte smutsiga, men samtidigt inte heller så rena att man kan lägga dem tillbaka i garderoben. Varför måste jag använda fler samtidigt för? Varför kan jag inte bara ha en åt gången? Varför måste jag ens ha flera i olika färger? Å varför har jag inte satt på nåt kaffe?
 
…kaffesugen ju…
 
*går å sätter på ett par koppar*
 

Leave a Reply