Tvillingar

 
bild tagen med Sony Digitalkamera
 
Vi åt sill å potatis med kokt ägg å rödbetssallat å titta vad jag fick se när jag delade på mitt ägg. Två äggulor!
 
…ska man önska sej nåt nu…eller?…
 
(jag vet, jag skulle ju inte äta ägg å kyckling mer, men dessa ägg hade vi redan köpt å fler lär det bli, för H går med på att inte äta kyckling, men ägg måste han få…å det kan jag gå med på, det är ju ekologiska ägg som vi köper)
 

5 thoughts on “Tvillingar

  1. glömde ju säga,,jooo jag tog bort den andra bloggen..varför ha två när man mest är på en?!?!?!

  2. Då ska väl jag komma med en kommentar som de flesta vill slippa läsa: "För min del blev det Wienerschnitzel till middag."

  3. Tror aldrig jag varit med om att få två gulor i samma ägg. Önska sig nåt då? Jo det tycker jag verkar vetttigt.Naturligtvis ska det vara ekologiska ägg! Och mjölk och mjöl och allt man nu kan behöva.

  4. fast det är bara äggen jag köper som är ekologiska…det är djuren jag värnar omVi stötte på min syster å svåger en gång på Willy\’s å då hörde jag svågern skratta högt åt nånting som H sa…det visade sej att han just berättat att jag inte köper ägg om inte hönsen får gå på bio ett par gånger i veckan å allt vad det var =D inte riktigt så, men de ska iallafall kunna gå ut å sprätta å andas frisk luft å ha det skönt

Leave a Reply