Mej stannar inne

Idag är det kallt som tusan. Det är väl runt -25 just nu skulle jag tro, men har inte kollat. Det är bara en vild gissning. H ville att jag skulle följa med till Ö&B, men jag hoppar över det idag, jag ska ju inte handla nåt å han ska ju lix hem till sej så jag förstod inte vitsen med att jag ska med dit å sen skjutsas hem igen när jag inte har nåt ärende dit ens. H tyckte att jag behövde komma ut lite, men i denna kylan är det onödigt att gå ut när man inte behöver. Jag är ju ute varje dag på vardagarna.
Nej, då är det skönare att stanna inomhus, ta en påtår av kaffet, skriva ett litet menlöst inlägg å sen läsa andras bloggar å bara ta det lugnt en stund innan jag måste sätta igång å städa.
Fick tvättat igår alla kläder så imorrn blir det sängkläder, för jag ska bädda rent. Å Valle kammades, men behöver lite till så det ska jag oxå göra. Men det är såna där mindre jobbiga saker.
Måste även träna styrke, för jag gjorde inte det i veckan så det får bli idag istället. Då blir det bara en gång denna veckan, men det räcker nog för värken.
 
Det var väl vad jag hade på hjärtat för denna gången. Återkommer senare med ny lägesrapport. Ha en skön lördag alla
 
♫  kallt, som en palt…kallt, som en palt…kallt, som en palt……Palthazaaaaaar  ♫
 
*sjunger H:s sång*
 

2 thoughts on “Mej stannar inne

  1. Jag ska också träna styrke idag, och vad beträffar citationstecken kan du få ett par av mig (jag har så många): """"""""""""""""Ha en skön fortsättning på helgen!

Leave a Reply