Vicke vääääder vi har fått

Solen skiner, om än den börjar å ska försvinna bakom hustaken snart, himlen är klarblå å fåglarna kvittrade nu när jag gingo hem. A-pipp a-pipp a-pipp, lät det. Eller nåt. A-twitt a-twitt a-twitt kanske är mer med sanningen överensstämmande. Å bara nån enstaka minusgrad. Våren ÄR här! Jag tror.
 
Imorse hade H lite separationsångest, för när han skulle skjutsa mej till jobbet så svängde han bilen runt som han brukar för att stanna å släppa av mej å sen köra samma väg tillbaka till sitt jobb, fast idag bara fortsatte han vägen fram utan att stanna. Jag fick sitta å hallåa ett par gånger å till slut fråga hur långt han tyckte att jag skulle gå egentligen innan han förstod att jag kanske ville kliva av. Å sen försöker han skylla på att han satt i andra tankar…*fnys*…jag vet nog…han ville att jag skulle följa med honom. Han ville inte att våra vägar skulle skiljas åt.
 
Idag ska vi handla. Å i inköpslistan finns bl.a korv å fläsk å bruna bönor till imorron då det är fettisdag. Å semlor förstås Ler med tungan ute
Till middag idag blir det fiskpinnar å potatismos. Hemlagad. Äter inte pulvermos.
 
Nu ska jag läsa bloggar å ta påtår. Sen snarka tokfan i soffan en stund. Ha en skön måndagkväll alla ♥
 

Leave a Reply