Jag har tagit ställning

Jag har tagit ställning, om än det smärtar mej, men jag ska  aldrig mer äta kyckling eller ägg!
Å det tycker jag så otroligt mycket om. Men jag fick nog när jag hörde på radio att det var en kycklingtransport med öppet flak, mitt i smällkalla vintern å kycklingarna satt ju i öppna burar, eller om det var lådor. Där fick de sitta å frysa hela vägen till slakten. Å hon som berättade sa även att det var sent på kvällen som de gjorde transporten så att folk inte såg vad som försiggick…men hon såg å ville dela med sej.
Jag har numera svårt att äta kyckling….å ägg Ledsen 
Det spelar ingen roll hur gott det är, jag kan bara se de stackars kycklingarna framför mej…å nej…så gott är det inte.
Fast att lilla jag slutar äta hjälper ju inte de stackars kycklingarna, men jag gör det för min egen skull. Vill inte gynna såna djurplågare.
Har även slutat köpa annat kött än närproducerat. Bara fläskkött från Alviksgrisen å korv å annat från NyhlénsHugossons. Så blir det. Får äta fisk istället för kyckling.
 
…men äta på restaurang då?…hmmm…får beställa bara friterade räkor med sötsursås då…
 
*snyft*
 

2 thoughts on “Jag har tagit ställning

Leave a Reply